Internationale conferentie careleavers

  maandag 20 november 2017 12:00 tot 17:00

Zorgverlaters en experts uit 7 verschillende landen delen hun expertise en best practices aan de hand van 10 internationale standaarden voor careleaving. Deze conferentie is de afsluiting van een drie dagen lange expertmeeting waarin 35 ervaringsdeskundigen uit Europa kennis en ervaring met elkaar delen. Op 20 nov krijgt u de kans om te horen en mee te beleven waar de knelpunten zitten en waar zij kansen zien. Deze middag is echt een aanrader voor iedereen die open staat voor verandering en graag wil weten hoe het ook anders kan en waar het anders moet als jongeren de zorg verlaten.

Wij kijken enorm uit naar deze interessante bijeenkomst! Niet alleen is het thema actueel, ook de jongeren en experts zullen u zeker verassen met hun energie en creativiteit. Tijdens de gehele expert meeting (3 dagen) zal een webdesigner aanwezig zijn om direct een ​​online platform te bouwen met beste praktijken, videoclips, wensen voor de toekomst, enz.

Er is ruimte voor maximaal 130 personen, wacht dus niet te lang met aanmelden want vol=vol. Uw aanmelding is pas definitief na betaling. Het is helaas niet mogelijk om uw aanmelding te annuleren, wel mag u een ander op uw registratie laten deelnemen. Met vragen kunt u terecht bij Hanne Peerenboom via hanne@peer3.nl. Meer info kunt u in de bijlage vinden.

Het adres van de lokatie is: De observant - Stadhuisplein 7 - 3811 LM Amersfoort - Phone: 033 4451654 - www.observant.nl

De onderstaande cartoon is van een eerdere workshop bij een FICE congres in april 2016