FICE Kalender - bestellen

Bestel als verrassing voor uw collega's een inspirerende verjaardagskalender van FICE NL. De foto's zijn niet alleen mooi om te zien, de teksten eronder zetten aan tot nadenken. Daarnaast steunt u door uw bestelling de projecten in Kenia. 

Bestellen kan eenvoudig door het invoeren van uw gegevens onderaan dit bericht. 

Een impressie van de kalender

 

 

De aanleiding om met deze actie te starten is dat afgelopen voorjaar de vergadering van FICE Internationaal plaatsvond in Kenia. Er was een uitwisseling voor professionals aan gekoppeld waaraan 5 Nederlandse professionals hebben deelgenomen, waaronder 2 bestuursleden van FICE NL. Allen waren zo onder de indruk van de betrokkenheid, motivatie en effectiviteit binnen de Keniaanse projecten en organisaties dat FICE NL besloten heeft om FICE Kenia te steunen. De opbrengst van de verkoop van de onderstaande kalender zal daarom ten goede komen aan FICE Kenia. Meer informatie over de projecten vind je hier.

De kalenders kosten € 10,- per stuk en van iedere verkochte kalender gaat ongeveer € 3,- naar projecten in Kenia (afhankelijk van de aantallen). Bestellingen onder de 5 kunnen wij helaas niet verwerken in verband met de hoeveelheid administratief werk die dit oplevert. U ontvangt een factuur en na ontvangst van betaling bestelt FICE NL de kalender en wordt deze na ongeveer 4 werkdagen bij u bezorgd.