Europese conferentie van IFCO, 26-29 aug.

Namens International Foster Care Organisation (IFCO) wil ik u uitnodigen voor de Europese conferentie van IFCO die zal plaatsvinden in Waterford, Ierland op 26-29 augustus, 2014.

IFCO zet zich al meer dan 30 jaar wereldwijd in voor het bevorderen van Family Based Care voor kinderen die behoefte hebben aan zorg en bescherming. Het is een internationaal lid-gebaseerd netwerk met leden op elk continent. Om meer te weten te komen kunt u de website bezoeken www.ifco.info.

De conferentie zal een combinatie zijn van interessante plenaire vergaderingen en interactieve workshops. De onderwerpen lopen uiteen van pleegzorg, alternatieve zorg tot de rechten van kinderen. IFCO heeft een dynamisch sociaal programma voor ogen met veel mogelijkheden om te netwerken. Een uniek aspect van IFCO is dat zij een gelijk platform verstrekt aan alle belanghebbenden, inclusief pleegouders, pleeggezinnen, kinderen in de pleegzorg, zorg leden, geboorte families, maatschappelijk werkers, professionals, academici, beleidsmakers en iedereen die zijn belegd in familie-gebaseerde zorg. 
 
Termijn voor Early-bird registratie is verlengd tot 30 juni 2014. Aanmelden kan via de conferentie website van IFCO.