FICE Kalender - kerstpakketgeschenk

Bestel nu voor in het kerstpakket van uw collega's een inspirerende verjaardagskalender van FICE NL. De foto's zijn niet alleen mooi om te zien, de teksten eronder zullen u zeker ook aan het denken zetten. Daarnaast steunt u door uw bestelling de projecten die in de kalender belicht worden.

De aanleiding om met deze actie te starten is dat afgelopen voorjaar de vergadering van FICE Internationaal plaatsvond in Kenia. Er was een uitwisseling voor professionals aan gekoppeld waaraan 5 Nederlandse professionals hebben deelgenomen, waaronder 2 bestuursleden van FICE NL. Allen waren zo onder de indruk van de betrokkenheid, motivatie en effectiviteit binnen de Keniaanse projecten en organisaties dat FICE NL besloten heeft om FICE Kenia te steunen. De opbrengst van de verkoop van de onderstaande kalender zal daarom ten goede komen aan FICE Kenia. Meer informatie over de projecten vind je hier.

Bestellen kan eenvoudig door een mail te sturen naar Hanne Peerenboom via info@fice.nl. Vermeld hierbij uw naam, organisatie, bezorgadres, factuuradres en het aantal kalenders dat u wilt bestellen. De kalenders kosten € 10,- per stuk en van iedere verkochte kalender gaat ongeveer € 3,- naar projecten in Kenia (afhankelijk van de aantallen). Bestellingen onder de 5 kunnen wij helaas niet verwerken in verband met de hoeveelheid administratief werk die dit oplevert. U ontvangt een factuur en na ontvangst van betaling bestelt FICE NL de kalender en wordt deze na ongeveer 4 werkdagen bij u bezorgd.

Een impressie van de kalender