top of page
PHOTO-2019-12-10-23-43-30.jpg

FICE NL
MASTERCLASSES

DE AWARD.

MASTERCLASS.
14 okt 2022

Een jaarlijkse FICE Masterclass dichtbij huis!

In 2019 startte FICE Nederland met het organiseren van FICE Masterclasses.

Doel: internationale experts uitnodigen in Nederland om leden van FICE NL op een laagdrempelige manier (in eigen land) de kans te geven kennis uit het buitenland te vergaren en inspiratie op te doen. 

 

FICE NL organiseert op 14 oktober 2022 in samenwerking met de Zuid Afrikaanse Adele Grosse en Peer3 een masterclass  rondom de thema’s ervaringsdeskundigheid, ouderschap en veerkracht. De Masterclass zal plaatsvinden in Zwolle. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt begin oktober de definitieve locatie bekendgemaakt.

In aanloop naar de internationale FICE conferentie in juli 2023 kiest FICE NL wederom voor een Zuid Afrikaanse spreker. Bezoek deze masterclass en laat je inspireren!

Adéle Grosse: "Toen ik in 2003 mijn eerste kindje kreeg, ging ik onderuit. Tijdens mijn zwangerschap ervaarde ik paniekaanvallen. Ik ben zelf opgegroeid in een disfunctioneel gezin en mijn grootste angst was dat mijn kind hetzelfde zou meemaken. Om ervoor te zorgen dat de geschiedenis zich niet zou herhalen, ben ik onderzoek gaan doen. Ik kwam erachter dat er veel geschreven is over opvoeden en veranderen, maar dat er maar weinig praktische middelen beschikbaar zijn die je helpen om te veranderen. Daarom ben ik voor mijzelf ideeën en handvatten gaan opschrijven die mij konden helpen bij het doorbreken van de negatieve patronen uit mijn eigen opvoeding. Ik heb geleerd dat wanneer je negatieve patronen wil veranderen in positieve patronen, je bij jezelf moet beginnen".

adele 2019.jpg

AANMELDEN.

JA! Ik doe graag mee aan de FICE NL Masterclass  op 14 oktober in Zwolle

Bedankt voor de aanmelding!

bottom of page