top of page

Kinderperspectief Academy reis Servië 2023

Ben jij pleegzorgwerker (of teamleider pleegzorg) en wil je vanuit een ander land/perspectief naar je werk als professional in het jeugdveld kijken? Durf je uit je comfortzone te stappen en een buitenlandse reis te maken om met collega’s uit Servië in gesprek te gaan over je werk, methodieken en wat je inspireert? Heb je een collega met wie je samen in dit project zou willen stappen? Dan zoeken wij jullie (aanmelden als duo)!

Kinderperspectief Academy biedt jeugd- en pleegzorg professionals uit Nederland en de Balkan sinds 2015 de mogelijkheid hun kennis en ervaring te delen en zo een bijdrage te leveren aan een structurele verbetering van de jeugdhulp.


Wij bieden Nederlandse pleegzorgprofessionals:

  • Twee trainings-/voorbereidingsdagen/avonden [17 april (online) en 22 mei]

  • Een verzorgd teambuildingsweekend [12 en 13 mei 2023]

  • Een verzorgd verblijf van circa 6 dagen in Servië (reis- en verblijfkosten) [6 juni t/m 11 juni]

  • Mogelijkheid om kennis, ervaring en inspiratie te delen en uit te wisselen met collega’s uit Servië de kans om internationale ervaring op te doen

Wij verwachten van deelnemende professionals commitment, flexibiliteit, gedrevenheid, passie en het bedenken en uitvoeren van een (kleine) fondsenwervingsactie ten behoeve van de gastorganisatie in Servië. Tenslotte is het belangrijk dat je je in het Engels verstaanbaar kunt maken.


Aanmelden?

Stuur dan uiterlijk 7 april een korte motivatie brief naar Dijana Jankovic (Projectleider) via djankovic@kinderperspectief.nl


Bron: kinderperspectief.nl5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page