top of page

Live Masterclass op 14 oktober

Op 14 oktober 2022 organiseert FICE Nederland in samenwerking met PEER3 een live Masterclass over ervaringsdeskundigheid, ouderschap en veerkracht. In aanloop naar de internationale FICE conferentie in juli 2023 kiest FICE NL wederom voor een Zuid Afrikaanse spreker. Bezoek deze masterclass en laat je inspireren!


Adéle Grosse: "Toen ik in 2003 mijn eerste kindje kreeg, ging ik onderuit. Tijdens mijn zwangerschap ervaarde ik paniekaanvallen. Ik ben zelf opgegroeid in een disfunctioneel gezin en mijn grootste angst was dat mijn kind hetzelfde zou meemaken. Om ervoor te zorgen dat de geschiedenis zich niet zou herhalen, ben ik onderzoek gaan doen. Ik kwam erachter dat er veel geschreven is over opvoeden en veranderen, maar dat er maar weinig praktische middelen beschikbaar zijn die je helpen om te veranderen. Daarom ben ik voor mijzelf ideeën en handvatten gaan opschrijven die mij konden helpen bij het doorbreken van de negatieve patronen uit mijn eigen opvoeding. Ik heb geleerd dat wanneer je negatieve patronen wil veranderen in positieve patronen, je bij jezelf moet beginnen".


Meer informatie en/of aanmelden? Klik hier
122 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page